Beschaduwing met doek - restaurant Valkhof museum

Measures heatstress

ART (related to climate adaptation)

Green Walls

Created at: 03 Jun 2021

Description

The rear side of the museum contains a restaurant. Canvasses provide shade in combination with the trees on top of the lateral moraine. There is a cave which provides some coolness in summer. thirdly there is a water fountain for kids to play with. the water is being recycled. Finally the lateral moraine, is covered with green vegetation


Samenvatting (Dutch description)

Het valkhofmuseum heeft aan de achterkant tussen de helling van de stuwwal en achterkant museum een restaurant. veel overhangende bomen en een verkoelende fontein. Ook zijn doeken gebruikt om beschaduwing te creëren

Help us provide more detailed information about this project by contributing!

Videos

About the author

Aquantal Noviomagus

• Submitted 1061 projects
• Expert at Water
• Netherlands

View all 1061 projects by this author →


Related projects

Below you will find the latest related projects in this category.

Show more related projects →

View all Heat projects →