Klimaatadaptieve herinrichting Burchstraat/Augstijnerstraat(2022-2023)

Measures heatstress

Climate adaptive green

Problem area - heatstress urban area

Green Walls

Created at: 06 May 2022

Description

We currently do not have a detailed description of this project.

Samenvatting (Dutch description)

De Burchtstraat in in 1999 heringericht met infiltratieriolen en een ruimtelijke bovengrond met weinig ruimte voor groen. Het gevolg is dat het centrum hittestress gevoelig is door het grote verharde oppervlak. De gemeente Nijmegen wil nu met inwoners en ondernemers de Burchtstraat vergroenen

Help us provide more detailed information about this project by contributing!

Videos


Related projects

Below you will find the latest related projects in this category.

Show more related projects →

View all Heat projects →